Отворен ден на ЗСП „Психеско“

0
684

На 04.11.2019 година во аулата на Филозофски факултет при УКИМ се одржа петтиот Отворен ден на ЗСП „Психеско“.

Отворениот ден помина во одлична атмосфера и дружба со членовите на нашето здружение, а исто така и сите заинтересирани студенти имаа прилика да дознаат нешто повеќе за работата на здружението, за неговата структура, за можностите за пракса, попусти и волонтерство, настаните што ги организира, тековните и планираните идни активности, како и за можноста да станат дел од здружението.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here