Попусти

 1. Монт Еверест Осб Скопје- Фатнес Хаус 

Седиште: Партизански Одреди 46А
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 15% за солени и благи палачинки

Фатнес Хаус Фатнес Хаус

__________________________________________________________________________________________

 2.Барди Трејд Дооел- Проге Ин 

Седиште: Бардовци 4/17
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 10% на сите производи освен алкохолни

__________________________________________________________________________________________

 3.Хелтико Доо Скопје- Go Healthy

Седиште: Бул. Аснем бр. 20/2-15
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 15% на артикли од нивно производство (без пакување);
само на регуларни цени; само купени од локал

__________________________________________________________________________________________

 4.Вега Био Фудс Дооел

Седиште: Франклин Рузвелт бр. 20

ОТВОРИ НА МАПА

ПОПУСТ од 10% на цел асортиман

__________________________________________________________________________________________

 5.ДХМ Компани 2015 ДООЕЛ- Гостилница 5ка

Седиште: Јуриј Гагарин бр. 17
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 20% на сите услуги (наплата само кеш)

__________________________________________________________________________________________

 6.Ланџ Хостел – Lounge Hostel

Седиште: Наум Наумовски Борче бр.80
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ 10% (на зимски и летни цени) за сместување

__________________________________________________________________________________________

 7.Кантина МТСД Доо Скопје

Седиште: Радњанска 4/1
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 20% на цело мени

__________________________________________________________________________________________

8.Гет Тони Подружница Басс Кафе Дооел Скопје

Седиште: ул. “Сава Ковачевич” бр. 475
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 20% на цело мени

__________________________________________________________________________________________

9.Прокафе Плус Дооел Скопје- Red caffe

Седиште: 23 Октомври 1/1
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ на храна и пијалок (освен пакети), и достава 10%

__________________________________________________________________________________________

10.Вип Турс Дооел Скопје- Вип Хотел ½

Седииште: ул. 163 бр. 117
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ во висина од 15% за сместување во хотел во Скопје и 10% за сместување во хотел во Берово

__________________________________________________________________________________________

11.Памела Компани Вики Дооел Скопје

Седиште: ул, Сава Михајлов бр. 35-1/7
ПОКАЖИ НА МАПА

ПОПУСТ од 20% на цело мени

__________________________________________________________________________________________