После една долга, напорна, но успешна и особено забавна година се собравме и направивме журка за паметење. На забавата имаше кутија за донирање за Сања Кухар, млада девојка која е во тешка состојба како последица на сообраќајна несреќа. Ако сакате да донирате, а не бевте во можност да дојдете на забавата, повеќе информации можете да добиете на хаштагот #заСАЊА Среќна нова 2016!

 

 

Фото: Драгана Стамова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here