Friday, December 4, 2020
Home Новости

Новости

Мотивациски викенд 2019

ЗСП „Психеско” и оваа година организираше мотивациски викенд кој беше одржан во срцето на Крушево. Целта на овогодинешниот викенд беше доаѓање до тимска работа...

ПсихескоП вол. 5 – Психологија и Технологија

ЗСП „Психеско“, традиционално, по петти пат го организира настанот ПсихескоП, настан чија цел е проширување на психолошките сознанија надвор од универзитетски предавања, преку теми...

Видео проект – „Во женски чевли“

  https://www.youtube.com/watch?v=4lRQRY4w-eY Во рамките на настанот „Виолетувај“ се одлучивме да направиме видео запис кој ќе претставува приказ на секојдневни ситуации во кои се наоѓаат жените и...

Презентација на Виолетувај 2018

Виолетувај е настан кој по четврти пат се организира од ЗСП Психеско. Целта на овој настан е да се зголеми свеста за родовите стереотипи,...

Повици за летни школи на EFPSA

Oтворен е повикот за Train the Trainers (Тренирај ги Тренерите) од EFPSA. Тrain the Trainers летната школа се одржува од 18ти до 26ти Август...

Шеснаесетти Европски Конгрес по психологија

  https://ecp2019.ru/video/%D0%95%D0%A1%D0%A02019_prezent.mp4 Oд 2 до 5 јули 2019 година во Москва ќе се одржи шеснаесеттиот Конгрес по псхихологија организиран од Европската Федерација на Здруженија на Психолози. ...

Mind the mind 2018

Целта на кампањата “Mind the Mind” е да едуцира ученици на возраст од 15 до 18 години, (заедно со остатокот од популацијата), за менталното...
video

EFPSA Kонгрес 2018 Малта.

ЕFPSA Конгресот се одржува секоја година во тек од една недела од месец април и привлекува околу 350 студенти од цела Европа. Со богата...