Friday, December 4, 2020
Home Проекти

Проекти

ПсихескоП вол. 5 – Психологија и Технологија

ЗСП „Психеско“, традиционално, по петти пат го организира настанот ПсихескоП, настан чија цел е проширување на психолошките сознанија надвор од универзитетски предавања, преку теми...

Видео проект – „Во женски чевли“

  https://www.youtube.com/watch?v=4lRQRY4w-eY Во рамките на настанот „Виолетувај“ се одлучивме да направиме видео запис кој ќе претставува приказ на секојдневни ситуации во кои се наоѓаат жените и...

Презентација на Виолетувај 2018

Виолетувај е настан кој по четврти пат се организира од ЗСП Психеско. Целта на овој настан е да се зголеми свеста за родовите стереотипи,...

Психологија на хуморот: The Humor Code

Сите сме свесни за постоењето на хуморот, со оглед на тоа дека хуморот е дел од секојдневниот живот на човекот. Но, колку навистина сме...

Психеско Team Building Викенд 2018

Со прекрасна енергија, ентузијазам и дружба поминавме забавен и продуктивен викенд во Берово во периодот од 16.02 до 18.02. Овие денови, покрај одличното дружење...

Работилница за булинг

На 10.05.2017, нашите вредни психесковци Михајло и Јулија, одржаа работилница за СЕПУГС "Васил Антевски - Дрен"

PsychoLove

PsychoLove. Пораки. Колачи. Работилници. Теорија. Насмевки. На настанот кој го реализиравме на ден 27.02. имавме од се` по нешто, но најмногу ЉУБОВ. Низ призмата...

Networking викенд

Coming together is a beginning, Keeping together is progress, Working together is success. -Henry Ford Цел на групното работење е стремење кон заеднички успеси...

Обука за булинг – Психеско и Младите Можат

На 10.03.2016 членови на Психеско во соработка со Youth Can - Младите Можат одржаа обука за кревање на свеста за булингот. Обуката беше целодневна...

Презентација на програмата на ЕВС – Европски волонтерски сервис

На 24.02.2016 ПСИХЕСКО во соработка со Волонтерски Центар Скопје одржа информативна средба за програмата ЕВС - Европски Волонтерски сервис. Се запознавме со целиот процес...