Wednesday, October 28, 2020

Проекти

Предновогодишна забава на ПСИХЕСКО – #заСАЊА

После една долга, напорна, но успешна и особено забавна година се собравме и направивме журка за паметење. На забавата имаше кутија за донирање за...

Oбуки за Емоционална Интелигенција

Циклус обуки на тема „Емоционална интелигенција“ - иницијатива спроведена од Младите Можат во соработка со Психеско. Циклусот обуки се одржа во БАС (Бизнис Академија...

Гешталт работилница – Системско мапирање во работа со организации

Гешталт работилницата на проф. д-р Емилија Стоименова Цаневска, организирана од Здружението на студенти по психологија "ПСИХЕСКО" во соработка со Гешталт Институт Скопје.

Предавање на Sam Vaknin

Предавањето на г-н Sam Vaknin на тема: “Differences Between Narcissists and Psychopaths, Narcissistic and Post-traumatic Societies and Narcissistic Politicians”. во организација на Здружението на...