EFPSA DAY & EFPSA Bubbles video shooting

0
470

Овогодинешниот ЕФПСА Ден се одржа пред самиот почеток на клубот за дискусија. Нашите претставници во ЕФПСА преку кратка презентација и видео ги прикажаа своите искуства во ЕФПСА како и базичните информации за самата организација. Во прилог на тоа, нашите преставници како и дел од членовите на здружението го снимија ЕФПСА видеото на овогодинешната тема: EFPSA Bubbles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here