На 24.02.2016 ПСИХЕСКО во соработка со Волонтерски Центар Скопје одржа информативна средба за програмата ЕВС – Европски Волонтерски сервис. Се запознавме со целиот процес на ЕВС, а исто така своите искуства ги споделија волонтери од Македонија и Италија. Добивме многу корисни информации и сме мотивирани да продолжиме со волонтирање!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here