Гешталт работилница – Системско мапирање во работа со организации

0
549
Гешталт работилницата на проф. д-р Емилија Стоименова Цаневска, организирана од Здружението на студенти по психологија “ПСИХЕСКО” во соработка со Гешталт Институт Скопје.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here