Првaтa детскa aмбaсaдa вo светoт МЕЃАШИ ги презентирaa извештајот за работата на СОС телефон за деца и млади 0800 1 2222 (бесплатна линија) и службите за директна помош и поддршка на децата при Првата детска амбасада во светот – Меѓаши. Дел од неуморните членови на Психеско волонтираа, помагајќи настанот да помине во најдобар можен ред.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here