На 10.03.2016 членови на Психеско во соработка со Youth Can – Младите Можат одржаа обука за кревање на свеста за булингот. Обуката беше целодневна и беше наменета за средношколци од Скопје и Битола кои, пак, потоа добија задача да го пренесат знаењето кое го стекнаа на своите соученици.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here