PsychoLove. Пораки. Колачи. Работилници. Теорија. Насмевки. На настанот кој го реализиравме на ден 27.02. имавме од се` по нешто, но најмногу ЉУБОВ. Низ призмата на трансакциска анализа и гешталт… низ очите на оние кои љубат долги години и низ очите на оние кои допрва запливуваат во тие води.. низ стаклото на ослободувањето и низ стаклото на поврзувањето.. ја пронајдовме љубовта како заеднички јазик. Со предавачите од МАТА, штотуку ја започнавме нашата прекрасна приказна, а со нашата Ема ги делевме и ќе ги делиме истите вкусови за убавините. Ова е само дел од она на што здружението работи, се посветува и со задоволство – го прави реалност. Ви благодариме на сите што присуствувавте и бевте значаен дел на таа магија што ја имавме. И да… сакајте се, убаво е 🙂 ЗСП Психеско.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here